Tomatenfabriek

19 juni 2015 – 11 september 2015 Deze tentoonstelling is afgelopen
Hal
1
In de familietentoonstelling ‘Tomatenfabriek' wordt iedere bezoeker van jong tot oud uitgedaagd zelf te ontdekken hoe tomaten groeien en wat je met deze vrucht (of is het toch een groente?) kunt bereiden. Door middel van een parcours volg je het hele kweekproces van zaadje tot plant.

Ga op reis met je eigen tomaat en word tomatenexpert! Onderweg keur je ketchup, decoreer je tomaten en maak je van je oogst Kunsthaltomatensoep. Inclusief een zelf ontworpen verpakking. Bovenal wordt de smaak van de fijnproever getest tijdens het proeven van de meest uiteenlopende soorten tomaat. Wie wil er niet voor één dag teler, kok en directeur zijn van de ‘Tomatenfabriek'?

Gezellig tomatensoep maken in de Kunsthal? Dat kan!

tomatenfabriek met blauwe achtergrond A5-02.jpg

KunsthalKOOKT & Kweekt

‘Tomatenfabriek' maakt onderdeel uit van KunsthalKOOKT & Kweekt, Festival voor de Echte Smaak, vrijdag 19 t/m zondag 21 juni in de Kunsthal Rotterdam.

ZIE OOK

Samenwerking

‘Tomatenfabriek' wordt mede mogelijk gemaakt door Rijk Zwaan, Wageningen UR, Van Leeuwen Van Lignac Stichting, Batist Westland, Harvest House, Looije Tomaten, Kleinstesoepfabriek, Kwekerij Frank van der Burg, Uit Je Eigen Stad, Magis 010

Pers

Vul uw gegevens in als u bestanden bij deze tentoonstelling wilt downloaden.

Open formulier

Beelddrager-Tomatenfabriek.jpg
Tomatenfabriek_19.JPG
Tomatenfabriek_37.JPG
De Kunsthal is vanaf maandag 1 juni weer open!
Alleen online tickets. Boek nu je tijdslot. Lees hoe je samen met ons zorgt voor een fijn en veilig bezoek.
Alle maatregelen op een rij