16 december 2016

Met de feestdagen in aantocht helpen wij je graag op weg met originele cadeautips. Want de leukste cadeaus voor onder de kerstboom voor iedereen, die vind je in de Kunsthal! Kom nog snel even shoppen in de Kunsthalwinkel en de Peter Lindbergh Pop-Up Shop.

(Ook) voor mannen

Het prachtige boek ‘A Different Vision on Fashion Photography’, met ruim 400 foto’s van de legendarische fotograaf Peter Lindbergh, is het ultieme kerstcadeau voor mannen èn vrouwen. De zwart-wit foto’s – Lindbergh’s handelsmerk – zijn rauw en verleidelijk tegelijk en markeren een nieuw elan in de wereld van kunst en mode. 

Peter Lindbergh voor stoere mannen.jpg

Voor kinderen

Ook voor het verlanglijstje van de jonge creatievelingen ben je bij de Kunsthalwinkel aan het juiste adres. De kerstvakantie vliegt voorbij met het maken en inkleuren van dit huis. Voor poppen en prinsessen, maar ook om te toveren tot stoere garage, ridderkasteel of clubhuis. 

karton-poppenhuis-mobilehome-wit.jpg

Voor vrienden

Liefhebbers van kunst & cultuur geef je een Kunsthal Vriendschap cadeau. Als ontmoet je kunstenaars, word je uitgenodigd voor speciale rondleidingen en openingen en profiteer je van vele voordelen.

kunsthalvriend.jpg

Voor iedereen

In de Peter Lindbergh Pop-Up Shop vind je speciaal voor de kerst samengestelde giftsets en kleine én grote cadeaus voor onder de boom. T-shirt, mousepad, make-up tas en posters, met de pure zwart-wit fotografie van Lindbergh wordt alles een must have. 

cadeau1.jpg

(Ook) voor vrouwen

De iconische ‘white shirt’ foto van Peter Lindbergh op een sweatshirt, daarmee zitten dames graag onder de kerstboom dit jaar. 

FullSizeRender (002).jpg

zie ook