25 augustus 2016

Op zaterdag 10 september opent de tentoonstelling 'Peter Lindbergh. A Different Vision on Fashion Photography'. De Kunsthal is al begonnen aan de voorbereidingen en de opbouw van deze zinderende tentoonstelling.

Wil jij dit van het begin tot het einde meemaken? Dan nemen we je graag op in onze vriendenclub. Bij de Kunsthal geldt immers: Friends First! Onze vriendenkaart geeft je toegang tot zoveel leuke voordelen, voorrang, extra's, inspirerende en soms onverwachte ontmoetingen. 

Zie alle voordelen hieronder. 

KUNSTHAL_LIND.B16.jpg
Paris, 1997, Vogue Italia, © Peter Lindbergh (Courtesy of Peter Lindbergh, Paris/Gagosian Gallery)

korting

Kunsthalvrienden genieten 10% korting in de Kunsthalwinkel en krijgen nu 15% korting op de catalogus 'Peter Lindbergh. A Different Vision on Fashion Photography'.

Ssshht! A secret between friends...  

Met je vriendenkaart kan je altijd gratis naar de Kunsthal. Als één van de eersten de tentoonstelling bezichtigen en de catalogus bemachtigen? Óók op zaterdag 10 september opent de Kunsthal om 10.00 uur. Don't share this secret!

Exclusief interview & book signing 

Voor onze Vrienden reserveren we zaterdag 10 september op de eerste rijen in het Auditorium 100 stoelen en als Vriend mag je als eerste in de rij voor de signering van je catalogus: dus neem je vriendenkaart mee en omzeil lange wachtrijen!

exclusieve openingen!

Wil jij ook supermodels van dichtbij meemaken? Als Vriend krijg je toegang tot de exclusieve opening van 'Peter Lindebergh. A Different Vision on Fashion Photography'! Je ontvangt een uitnodiging en hoeft enkel een RSVP te geven. 

 

 


 

Many more things to come...

Lees in de vriendennieuwsbrief over meer mooie evenementen, openingen en 'Vriendelijke' acties. 

safe the dates!

  • Making Africa Festival - zondag 2 oktober
  • MASH-UP - vrijdag 28 oktober
  • Peter Lindbergh Weekend - 12 & 13 november

 

Kunsthal Rotterdam is open!
Alleen online tickets. Boek nu je tijdslot. Lees hoe je samen met ons zorgt voor een fijn en veilig bezoek.
Boek nu