3 juli, 2021 17:00 - 18:00

Op zaterdag 3 juli geven meubel- en productontwerper Ineke Hans en beeldend kunstenaar Erik Mattijssen een Artist Tour door de tentoonstelling Zilte haring, rode kroot. Deze exclusieve rondleiding vindt plaats ter gelegenheid van Rotterdam Art Week.

In achttien kleurrijke scènes reageren de kunstenaars op intuïtieve wijze op elkaars werk. Zij laten zich voor de tentoonstelling inspireren door alledaagse voorwerpen met een verhaal en hun gedeelde liefde voor interieur. Als in een pas de deux tussen Ineke Hans en Erik Mattijssen vullen ze elkaar aan, versterken, bevragen of becommentariëren ze elkaar. Kleur, vorm en betekenis verbinden in de tentoonstelling 2D én 3D interieurobjecten. Hoewel hun oeuvres uiteenlopen, zijn er veel raakvlakken te ontdekken: Hans en Mattijssen zijn beiden verhalenvertellers en fervente verzamelaars.

Een ticket voor deze exclusieve tour kost €22,50 en is inclusief entree voor de Kunsthal en een welkomstdrankje. Museumkaart en Rotterdampas zijn geldig. 

Op vertoon van je ticket kun je op de dag van de Artist Tour alle tentoonstellingen in de Kunsthal bezoeken. Boek snel, er is beperkt plaats beschikbaar. 

Boek hier je ticket

Zie ook

Zilte haring, rode kroot Low Res 02.JPG
Zilte haring, rode kroot, foto: Marco De Swart
Zilte haring, rode kroot Low Res 66.JPG
Zilte haring, rode kroot, foto: Marco De Swart