14 oktober, 2017 - 22 oktober, 2017

In de herfstvakantie kan jong en oud zich uitleven in de Kunsthal. Ga zelf aan de slag in het KunsthalLAB en doe mee met een van de workshops. In het kattenparadijs in de familietentoonstelling 'Kattenliefde. Negen levens in de kunst' kruip je zelf in de huid van je favoriete kat. Tijdens de herfstvakantie is de Kunsthal extra geopend op maandag 16 oktober. Dit wil je niet missen!

Kom met het hele gezin naar het FamilieLAB en laat je creativiteit de vrije loop. Zo kun je Japanse gelukskatjes boetseren, je eigen herfstvakantiekat maken of meedoen aan een creatieve workshop met de kat in de hoofdrol. 

DE WILDE STAD

Op maandag 16 oktober vertoont de Kunsthal een sneak peek van fragmenten uit 'De Wilde Stad', een film van de regisseur Mark Verkerk (winnaar van het Gouden Kalf met zijn film De Nieuwe Wildernis). De mensen en de stad vormen het decor voor een meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen dieren en mensen, waarbij de dieren centraal staan.

Kruip in de huid van een kat

Ervaar zelf hoe het is om kat te zijn! In negen opdrachten kruip je in de huid van je favoriete kat. Sluip, spring en miauw als een kat door de tentoonstellingsruimte. Paradeer op de ‘Katwalk’, doe mee met de ‘Miauw- karaoke’ en doe een snelcursus niksen. De leukste kattenfilmpjes laten je zien hoe het moet.  

PROGRAMMA

Datum Activiteit Tijden
Zondag 15 oktober FamilieLAB:
Maak je eigen herfstvakantiekat!
14.00 - 16.00
Maandag 16 oktober Sneak peek filmfragmenten 'De Wilde Stad' 14.00 - 15.00
Woensdag 18 oktober Creatieve inloopworkshop
met de kat in de hoofdrol 
12.00 - 17.00
Zondag 22 oktober FamilieLAB:
Maak je eigen herfstvakantiekat!
14.00 - 16.00
Iedere dag Kruip in de huid van je favoriete kat 10.00 - 17.00

TICKETS

Deelname aan de extra evenementen is gratis op vertoon van een geldig Kunsthal entreeticket (Kunsthal Vrienden hebben gratis entree. Museumkaart en Rotterdampas zijn geldig).

KOOP TICKETS!

9
KunsthalLAB
170910-FE0602-FredErnst-30cm.jpg
Kattenparadijs bij tentoonstelling 'Kattenliefde'. Foto: Fred Ernst

LEES MEER OVER