17 oktober, 2020 - 25 oktober, 2020

In de herfstvakantie kan iedereen zich laten inspireren in de Kunsthal! Ontdek de metershoge, handgeweven wandkleden in de tentoonstelling ‘Extra Large’, bekijk hoe de werelden van beeldende kunst en popmuziek samen komen in ‘Black Album / White Cube’ en bestudeer de opmerkelijke verzameling van huiselijke blootfoto’s van journalist Wim de Jong. Naast het bekijken van deze tentoonstellingen zijn er ook dingen te doen, ga zelf aan de slag en ontdek! De Kunsthal is in de herfstvakantie extra geopend op maandag 19 oktober vanaf 10.00 uur.

Boek nu je ticket en tijdslot

Weeflab

Dagelijks

Ervaar zelf hoe het is om aan de slag te gaan aan een weefgetouw. Door een simpele weeftechniek te gebruiken werk je mee aan een gezamenlijk wandkleed van strepen in de KunsthalLAB.

See you later, Illustrator!

Vrijdag 23 oktober. 15.30 - 16.30 uur

Creatieve kinderen opgelet! Op vrijdagmiddag 23 oktober kun je live, vanuit je eigen kamer of in het Auditorium van de Kunsthal, samen met dichter Wessel Klootwijk en illustrator Yara Ruby een muzikaal beeldverhaal maken. Bedenk, fantaseer en teken mee. Dichter Wessel zorgt voor inspiratie en tekenaar Yara gaat aan de slag met jouw ideeën! Jij bepaalt welk verhaal het kunstwerk vertelt, roep en teken off- en online mee! Kijk hier hoe je mee kunt doen.

Kijk&Doe-Tocht (6+)

Neem mee bij de entree van de tentoonstelling

Ga met de Kijk&Doe-tocht op pad door de tentoonstelling 'Extra Large' met opdrachten en vragen. Hoe lang duurt het om een wandkleed te maken? Wat kun je allemaal ontdekken op deze kleurrijke, metershoge kunstwerken? Een inspirerende tocht die aanzet om anders te kijken naar de wandkleden.

Kijkwijzer (12+)

Neem mee bij de entree van de tentoonstelling

Maak met de Kijkwijzer − vol opdrachten en luistertips −  een verrassende reis door de tentoonstelling ‘Black Album / White Cube’. Ontdek wat gebeurt er als de werelden van hedendaagse kunst en popmuziek elkaar kruisen.
 

Extra Large kids Low Res 08.JPG
Foto Marco De Swart
Opening BAWC_vrijdag 19 juni_ Bas Czerwinski_LR (6).JPG
foto Bas Czerwinski

Bekijk ook

Boek je tijdslot!
Alleen online tickets. Boek nu je tijdslot. Lees hoe je samen met ons zorgt voor een fijn en veilig bezoek.
Alle maatregelen op een rij