vr 23 Okt
15:30 - 16:30
Overal zit muziek in!

See you later, Illustrator! Herfsteditie

Creatieve kinderen opgelet! Op vrijdagmiddag 23 oktober kun je live, vanuit je eigen kamer of in het Auditorium van de Kunsthal, samen met dichter Wessel Klootwijk en illustrator Yara Ruby een beeldverhaal maken. Bedenk, fantaseer en teken mee. Dichter Wessel zorgt voor inspiratie en tekenaar Yara gaat aan de slag met jouw ideeën! Jij bepaalt welk verhaal het kunstwerk vertelt, roep en teken off- en online mee!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Een dichter begint met een verhaal en een illustrator gaat dit meteen tekenen. Iedereen kijkt live mee naar wat hij maakt, vanuit zijn eigen kamer thuis of op een groot scherm in het Auditorium van de Kunsthal. Terwijl de dichter vertelt en de illustrator tekent, mag je ondertussen van alles verzinnen voor in het verhaal. De leukste, gekste, mooiste, vreemdste of griezeligste dingen. Je mag wat je verzint hardop roepen, of zelf tekenen.

VOOR WIE? 

Jonge tekenaars in de dop (en hun leuke ouders/grootouders/oppasouders…). 

KOSTEN EN AANMELDEN

Deelname aan het event is € 2,50 per kind (ouders/begeleiders mogen gratis mee).

Koop je ticket

Online mee doen?

Meld je gratis aan voor het Facebook Live Event en je krijgt een melding wanneer de uitzending begint, zodat je geen moment mist van deze See You Later, Illustrator!

Meld je aan

Tip: Wil je ook de tentoonstellingen bezoeken? Voor kinderen is dit gratis! Ouders/begeleiders dienen hiervoor in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs (Museumkaart en Rotterdampas zijn geldig)

Boek je tijdslot!
Alleen online tickets. Boek nu je tijdslot. Lees hoe je samen met ons zorgt voor een fijn en veilig bezoek.
Alle maatregelen op een rij