vr 23 Okt
15:30 - 16:30
Overal zit muziek in!

See you later, Illustrator! Herfsteditie

Creatieve kinderen opgelet! Op vrijdagmiddag 23 oktober kun je live, vanuit je eigen kamer of in het Auditorium van de Kunsthal, samen met dichter Wessel Klootwijk en illustrator Yara Ruby een beeldverhaal maken. Bedenk, fantaseer en teken mee. Dichter Wessel zorgt voor inspiratie en tekenaar Yara gaat aan de slag met jouw ideeën! Jij bepaalt welk verhaal het kunstwerk vertelt, roep en teken off- en online mee!

Download het eindresultaat

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Een dichter begint met een verhaal en een illustrator gaat dit meteen tekenen. Iedereen kijkt live mee naar wat hij maakt, vanuit zijn eigen kamer thuis of op een groot scherm in het Auditorium van de Kunsthal. Terwijl de dichter vertelt en de illustrator tekent, mag je ondertussen van alles verzinnen voor in het verhaal. De leukste, gekste, mooiste, vreemdste of griezeligste dingen. Je mag wat je verzint hardop roepen, of zelf tekenen.

VOOR WIE? 

Jonge tekenaars in de dop (en hun leuke ouders/grootouders/oppasouders…). 

WANNEER

Vrijdag 23 oktober van 15.30 uur tot ongeveer 16.30 uur. 

KOSTEN EN AANMELDEN

Deelname aan het event in de Kunsthal is € 2,50 per kind (ouders/begeleiders mogen gratis mee).
Deelname via de live stream op facebook is gratis. Ook dan kun je live reageren en meedoen!!

Online mee doen?

Meld je gratis aan voor het Facebook Live Event en je krijgt een melding wanneer de uitzending begint, zodat je geen moment mist van deze See You Later, Illustrator!