9 augustus, 2019 18:00

Er zijn nog enkele Kunsthal Rotterdam X Off-White™ T-shirts verkrijgbaar! Ga snel naar de webshop en bestel.

Bestel nu!

Geef in het opmerkingenveld in de webshop aan welke maat (XXS – XXL) en kleur (wit of zwart) je wil bestellen*. Zodra de betaling is verwerkt, wordt het T-shirt opgestuurd. 

* mits voorradig
 

---

Op vrijdagavond 9 augustus lanceert de Kunsthal Rotterdam in samenwerking met high-end streetwear label Off-White™ een limited edition T-shirt, naar aanleiding van de tentoonstelling 'Street Dreams: How Hiphop took over Fashion'.

De drop vindt om 18.00 uur plaats in de Kunsthal. Het Kunsthal Rotterdam x Off-White™ T-shirt is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, heeft een beperkte oplage en een verkoopprijs van €247,00. In de Kunsthal is het enkel mogelijk om te betalen via pin of creditcard. Maximaal één T-shirt per persoon. Kom op tijd; first come, first served! 

Kunsthal Rotterdam presenteert in samenwerking met het HipHopHuis en gastcurator Lee Stuart 'Street Dreams: How Hiphop took over Fashion', een tentoonstelling over hiphop en haar invloed op mode en lifestyle. ‘Streetwear’ dicteert het tempo en de esthetiek van de mode-industrie en verandert de manier waarop deze industrie zich ontwikkelt.

699b8c6a-53de-443b-a9a4-bfa1143f0f33.JPG
Off-White™ director Virgil Abloh wearing Kunsthal Rotterdam x Off-White™ in Seoul, 2019. Photo by Seunghoon Jeong/Hypebeast KR.

ZIE OOK