ZA 26 SEP

Naked Tour Extra Large

Na het succes van de speciale avondopenstellingen ‘zonder kleding’ tijdens de tentoonstelling ‘Robert Mapplethorpe. een perfectionist’ in 2017 en 'Hyperrealisme Sculptuur' in 2018 en 'Joana Vasconcelos. I'm Your Mirror' in 2019, organiseert Kunsthal Rotterdam wederom een Naked Tour. Dit keer door de tentoonstelling 'Extra Large'. Een grootst overzicht van imposante wandkleden naar ontwerpen van beroemde kunstenaars als Picasso, Le Corbusier, Miró, Vasarely en Louise Bourgeois. Loop langs de ruim zestig metershoge, handgeweven wandtapijten, in je blootje! Wegens grote belangstelling is de nieuwe datum zaterdag 7 november toegevoegd.

De tentoonstelling belicht een periode van honderd jaar, van direct na de Eerste wereldoorlog tot nu. In tien hoofdstukken volgt 'Extra Large' de ontwikkeling van het wandkleed en brengt de oneindige mogelijkheden van het ambacht aan het licht. De wandtapijten zijn door hun artistieke finesse en buitengewoon vakmanschap ongeëvenaard en een lust voor het oog!
 

PROGRAMMA NAKED TOUR 26 SEPTEMBER

vanaf 18.30 uur Inloop in het Kunsthalcafé, ontvangst met een welkomstdrankje
19.30-20.30 uur Naked Tour door 'Extra Large. Wandkleden van Picasso en Le Corbusier tot Louise Bourgeois'
20.30 - 21.00 uur Bezoek tentoonstelling op eigen gelegenheid
22.00 uur  Sluiting Kunsthalcafé 


De kosten voor deelname zijn € 23,00 p.p., inclusief welkomstdrankje. Kunsthal Vrienden, studenten en CJP kaarthouders betalen € 16,00 p.p. (Museumkaart en Rotterdampas zijn voor dit evenement niet geldig)

AANBIEDING SPECIAAL VOOR ROTTERDAM PRIDE EN NFN LEDEN

Deelnemers aan Rotterdam Pride en leden van NFN ontvangen tijdens de ‘Naked Tour’, op vertoon van de Pride gids respectievelijk ledenpas, gratis het tentoonstellingsaffiche (t.w.v. € 7,50). 

Koop je ticket

Naked Tour Im Your Mirror_Kunsthal 2019_fotoFredErnst (9)_LR.jpg
Naked Tour in de Kunsthal, foto Fred Ernst
1. Zaaloverzicht tentoonstelling Extra Large © Marco De Swart.JPG
Bezoekers in tentoonstelling Extra Large, 2020, foto Marco De Swart

Zie ook

Welkom
Een bezoek aan de Kunsthal begint met een starttijd
Boek hier je starttijd