vr 13 Sep
21:00 - 02:00
Kunsthal x Operator

The Perfect Night

Op vrijdag 13 september slaan Kunsthal Rotterdam en Operator de handen ineen voor The Perfect Night. Na spraakmakende edities rondom hyperrealistische sculpturen, fashion artists Viktor&Rolf en de prikkelende hedendaagse kunst uit de collectie van verzamelaar Rattan Chadha, beleef je dit keer een nachtelijke ontmoeting met Hiphop fashion in de tentoonstelling Street Dreams. Tijdens deze Perfect Night geniet je van een live talk show met bijzondere gasten en van performances van House of Vineyard.

Op deze avond gaat Samira Ben Messaoud in gesprek met 'Street Dreams' team Aruna Vermeulen (HipHopHuis) en gastcurator Lee Stuart, filmmaker Victor D. Ponten en stylist Isis Vaandrager. Ook Guillaume Schmidt (Patta) deelt zijn visie over HipHop en fashion.

Tot 02.00 uur draaien DJ's Edson & Code Red (Roger Brouwn), MeSoJorny, JJAQ & DAYZ en de jongens van Hunna tijdens het feest in het Kunsthalcafé.

Kunsthal Rotterdam presenteert in samenwerking met het HipHopHuis en gastcurator Lee Stuart een tentoonstelling over hiphop en haar invloed op mode en lifestyle. ‘Streetwear’ dicteert het tempo en de esthetiek van de mode-industrie en verandert de manier waarop deze industrie zich ontwikkelt. De tentoonstelling 'Street Dreams: How HipHop took over Fashion' toont - met beeldende kunst, fotografie en video-installaties - de looks, de codes en de creatieve kracht van hiphop.  De focus ligt op de oorsprong en de achterliggende filosofie van deze straatcultuur. Hiphop is dé toonaangevende jongerencultuur die de hitlijsten en het wereldwijde straatbeeld domineert: van inspiratiebron voor high fashion brands tot het gangbaar maken van sportswear als dagelijkse outfit. 

Koop nu je ticket!

TICKETS
15 euro regulier
10 euro CJP/student

Let op! De Rotterdampas en Museumkaart is niet geldig voor dit evenement. 

WANNEER
Vrijdagavond 13 september

DOORS OPEN
Inloop vanaf 20.30 uur

THE PERFECT NIGHT
Start programma 21.00 uur sharp, tot 23.30 uur, aansluitend feest tot 02.00 uur!

Opening Street Dreams_ Kunsthal Rotterdam_Isabel Janssen -- Outsider LR (122).jpg
Street Dreams: How HipHop Took over Fashion. Foto Isabel Janssen
Kunsthal LIVE OP ZONDAG 7 Juli 2019 HR 84.JPG
Street Dreams: How HipHop took over Fashion.

Zie ook