19 mei 2018

Ben jij tegendraads, eigenzinnig en op zoek naar een artistieke uitdaging in de zomer? Meld je dan aan voor de All you can Art Summerschool! Tijdens de Summerschool ontwikkel jij je creativiteit, ga je vier dagen per week intensief aan de slag onder begeleiding van kunstenaars en leer je de Kunsthal op je duimpje kennen. Samen met alle andere deelnemers beleef je een fantastische zomer en ontmoet je inspirerende kunstenaars. Check de voorwaarden en geef je uiterlijk 13 mei op voor de toelating op zaterdag 19 mei.

11 - All you can Art, Kunsthal Rotterdam.jpg
Kick off Summerschool LR 01.JPG

SUMMERSCHOOL 17 JULI T/M 24 AUGUSTUS 2018

  • Iedere week: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
  • Tentoonstellingsatelier: Kunsthal Rotterdam
  • Extra ateliers: verschillende locaties in de stad

VOORWAARDEN

  • Vanaf 14 jaar
  • Minimaal 4 weken beschikbaar
  • Artistieke ambities en een creatieve geest

WAT BIEDT DE ALL YOU CAN ART SUMMERSCHOOL?

  • Een kunstzinnige zomer onder begeleiding van kunstenaars!

GOED OM TE WETEN

  • Deelname aan de Summerschool is gratis.
  • Zorg zelf voor reis & verblijf als je niet in de buurt woont.

AANMELDEN

Kan jij niet wachten om deel te nemen aan de All you can Art Summerschool en voldoe je aan de voorwaarden? Vul dan onderstaand formulier in om je aanwezigheid tijdens de toelating te bevestigen. Je ontvangt op 14 mei een e-mail met de tijd waarop je aanwezig moet zijn. Zorg dat je op zaterdag 19 mei de hele dag beschikbaar bent. Zet jezelf ook meteen op aanwezig in ons Facebook Event.

IK KOM NAAR DE TOELATING! WAT NEEM IK MEE?

Maak allereerst een goed overzicht (portfolio) van alles wat je op artistiek gebied gedaan en gemaakt hebt. Schetsen, experimenten, foto’s, een dummy: neem niet alleen je beste werk mee maar ook dingen die je proces laten zien! Maak daarnaast een toelatingswerk: iets waarop of waarin jij zou willen wonen. Dat is niet altijd een huis. Dit mag een tekening, schilderij, collage, digitaal werk of iets totaal anders zijn. Verras ons en jezelf!

Klinkt goed! Maar welke skills leer ik dan?

Goeie vraag! Je ontdekt dat er meer nodig is dan het beheersen van technieken om goede kunst te maken. Passie, hard werken en goede ideeën staan aan de basis. Is dat een skill? Jazeker! Natuurlijk leer je ondertussen ook veel nieuwe technieken. De volgende skills heb jij na een zomer All you can Art opgedaan: #echtkijken #beeldhouwen #schilderen #tekenen #nieuwemedia #performance #kunstbeschouwen #kunstgeschiedenis #socialpractice #presenteren #entrepeneurship #hardwerken

DATA

Toelating Zaterdag 19 mei 2018
Inschrijven t/m  Zondag 13 mei 2018
Summerschool Dinsdag 17 juli  t/m vrijdag 24 augustus 2018 

Begint jouw vakantie later of stopt hij eerder? Geen probleem. In het inschrijfformulier geef je aan welke weken je beschikbaar bent.

VRAGEN?

Stuur een e-mail naar summerschool@kunsthal.nl of bel tijdens kantooruren naar de receptie van de Kunsthal: 010-4400300.