2 november, 2017 10:15 - 16:00

Speciaal voor het 25-jarige jubileum zet de Kunsthal op donderdag 2 november de architectuur van haar iconische gebouw in de schijnwerpers. Ontdek alles over het gebouw tijdens een speciale architectuur rondleiding!

De Kunsthal Rotterdam is een van de iconen van de moderne architectuur en wordt jaarlijks bzocht door vele archtiectuurliefhebbers uit de hele wereld. De Kunsthal is ontworpen door wereldberoemd architect Rem Koolhaas samen met het Rotterdamse architectenbureau OMA. De architectuur trekt grote internationale aandacht door onder meer het materiaalgebruik, de situering van de ingang en de steile hellingbanen. Het stoere gebouw biedt zeven verschillende tentoonstellingshallen, een karakteristiek Auditorium en een sfeervol Kunsthalcafé. Alles over het gebouw kom je te weten tijdens een architectuurrondleiding! 

Doe donderdag 2 november vanaf 10.15 uur mee aan een speciale architectuurrondleiding met gidsen van UrbanGuides. De rondleiding duurt één uur en aanmelden kan door te mailen naar 25@kunsthal.nl o.v.v. het gewenste tijdstip. 

Tijden

10.15 - 11.15 uur  Architectuurrondleiding 1
12.00 - 13.00 uur  Architectuurrondleiding 2
15.00 - 16.00 uur  Architectuurrondleiding 3

Deelname is gratis op vertoon van een geldig Kunsthal entreeticket. Kunsthal Vrienden hebben gratis entree. Museumkaart en Rotterdampas zijn geldig. 

Zie ook

Persbeeld_Kunsthal Rotterdam_zuidzijde_ foto Jeroen Musch.jpg
Kunsthal Rotterdam. Foto: Jeroen Musch
Persbeeld_Kunsthal Rotterdam by night, foto Ossip van Duivenbode_LR.jpg
Kunsthal Rotterdam. Foto: Ossip van Duivenbode
Persbeeld_Kunsthal Rotterdam_Auditorium_foto Jeroen Musch.JPG
Kunsthal Rotterdam. Foto: Ossip van Duivenbode