1 november, 2017 10:00 - 4 november, 2017 17:00

Dankzij succesvol samenwerken is de Kunsthal in 25 jaar gegroeid tot een van de meest toonaangevende culturele instellingen in Nederland. Een dynamische en kleurrijke toverdoos met altijd een verrassende en eigenzinnige programmering. Onze samenwerkingen koesteren we en vieren we van 1 t/m 4 november met een feestelijk programma. Op zaterdag 4 november vieren we de Vriendschap met IEDEREEN die van de Kunsthal houdt. Kom die dag gratis naar de Kunsthal en ontdek alle voordelen van Kunsthal Vriend zijn!

header_KH25.png

Woensdag 1 november: exclusieve viering

Een feestelijk en aanvullend programma, met als hoogtepunt het concert 'Mens' van Wende. Meld je nu aan als Kunsthal Vriend in brons, zilver of goud en je wordt samen met partner uitgenodigd om deze bijzondere avond met ons mee te vieren. www.kunsthal.nl/goudenvriend

Donderdag 2 november: Masterclass Rem Koolhaas

Op 2 november staat de iconische architectuur van de Kunsthal centraal. Architect Rem Koolhaas geeft een Masterclass exclusief voor studenten en Kunsthal Vrienden. Ook is er een speciale architectuurrondleiding door UrbanGuides. Meer informatie over het programma en aanmelden volgt binnenkort op deze website.

Vrijdag 3 november: MASH-UP! MET IFFR

Op vrijdagavond organiseert de Kunsthal samen met International Film Festival Rotterdam (IFFR) een extra feestelijke editie van MASH-UP! Een smashing party inclusief een unieke voorpremière van de film The Square, een nachtelijk bezoek aan de tentoonstellingen 'Paul Delvaux. Meester van de droom' en 'Kattenliefde. Negen levens in de kunst', live muziekoptredens en dj's. Lees hier alles over de  MASH-UP! 2017

KOOP TICKETS

Zaterdag 4 november: Kunsthal viert de Vriendschap! 

Op zaterdag kan iedereen zelf ervaren wat het betekent om Kunsthal Vriend te zijn. Alle bezoekers genieten deze dag van een warm welkom met GRATIS toegang en korting in de winkel. Kom met je beste vrienden, ontmoet nieuwe vrienden en hef het glas met het team van de Kunsthal. Doe mee aan bijzondere rondleidingen, geniet van optredens, laat je verrassen en zet je in voor het gezamenlijke 'confetti kunstwerk'! Houd deze website en de social media van de Kunsthal in de gaten voor het programma.

Zaterdag 4 November wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsor ING.

Word nu Kunsthal Vriend

2_nov.jpg
Met dank aan OMA / Rem Koolhaas. Foto: Fred Ernst
3_nov.jpg
MASH-UP! Foto: Bas Czerwinski
4_nov.png