19 oktober, 2019 - 27 oktober, 2019

Kom in de herfstvakantie naar de Kunsthal en raak geïnspireerd! Ervaar de spectaculaire overzichtstentoonstelling 'Thierry Mugler: Couturissime', bekijk Joost Swarte's Oeuvre in de tentoonstelling Joost Swarte overal en neem de kans om je onder te dompelen in het 'larger than life' universum van Joana Vasconcelos. Naast het bekijken van deze tentoonstellingen zijn er natuurlijk genoeg dingen te doen, ga zelf aan de slag en ontdek!

Workshop: creëer kostuums als Thierry Mugler

Dinsdag 22 oktober & donderdag 24 oktober, 13.00 - 17.00 uur
Op dinsdag en donderdag ga je aan de slag in het Kunsthal LAB met de tentoonstelling ‘Thierry Mugler: Couturissime’ als inspiratie! Je maakt je eigen Glamazon met kleine staaldraad mannequins en creert zelf de glamoureuze kostuums. Ook voor deze worshop is inschrijven niet nodig, loop in en doe mee!

Workshop: striptekenen als Joost Swarte

Dinsdag 22 oktober & donderdag 24 oktober, 13.00 - 17.00 uur
Is Joost Swarte jouw voorbeeld? In de tentoonstelling Joost Swarte overal zie je dwarsdoorsnede van Swartes oeuvre en een ode aan vijftig jaar tekenen, van zijn eerste strips, originele tekeningen, schetsen, ontwerpen en objecten tot recent werk. In de workshop leer je hoe je nét als Joost Swarte tekent en maak je een eigen strip! Inschrijven is niet nodig, je kunt gewoon inlopen en meedoen!

See you later, illustrator!

Woensdag 23 oktober. 15.30 - 16.30 uur
Meld je aan voor de herfstvakantie editie op woensdag 23 oktober en griezel mee! Deze editie van See you later, illustrator staat in het teken van HALLOWEEN. Een illustrator en een dichter gaan aan de slag en maken samen met jou een spannend beeldverhaal. Maar welk verhaal? Dat kun je vanaf nu zelf bepalen in de Kunsthal. Laat je fantasie de vrije loop en roep en teken mee! Meer informatie en aanmelden.

Kijk & Doe-tocht

Te pakken in de tentoonstelling zelf!
Pak een Kijk & Doe-tocht erbij en laat je inspireren door de tentoonstelling ‘I’m Your Mirror’ van Joana Vasconcelos. De Kijk & Doe-tocht bevat vragen en opdrachten waardoor je anders naar de kunstwerken kijkt.

1. Thierry Mugler_Couturissime_Kunsthal_ Installation shot LR_Marco De Swart.jpg
Thierry Mugler: Couturissime, Kusthal Installation Shot, foto Marco De Swart
10. Boekomslag Een onafhankelijke orgaan_Joost Swarte_2015.jpg
Boekomslag: Een onafhankelijke orgaan, Joost Swarte, 2015

Bekijk de tentoonstellingen

Boek je tijdslot!
Alleen online tickets. Boek nu je tijdslot. Lees hoe je samen met ons zorgt voor een fijn en veilig bezoek.
Alle maatregelen op een rij