zo 23 Jul
14:00 - 17:00

LET’S GO SUNDAY!

Geniet deze zomer zes zondagen - in de Kunsthal en het Museumpark - van live muziek en DJ’s, dans & theater en food & drinks tijdens LET’S GO SUNDAY!

Luister op zondag 23 juli naar de gevarieerde sounds van DJ Jeff Solo. Dit muzikale Rotterdamse talent is een van de oprichters van het jonge online radio platform Operator en werkt al ruim tien jaar als DJ, producer en programmeur. Met de vele genres die hem eigen zijn, zoals House, Disco, Pop, Rock, Wave en Hip-Hop, is Jeff in staat het publiek in elke richting mee te voeren. Ook met de Rotterdamse kunstscene onderhoudt Jeff nauwe banden. Op ‘Let’s go Sunday!’ laat Jeff vele Prince specials horen.

Een kaartje voor dit optreden is niet nodig, dus trek je dansschoenen aan en dans mee: DJ Malek en de dansers van Salsability zetten tussen de sets van DJ Jeff Solo de dansvloer 'on fire'. Uitgedanst, bekijk dan een van de tentoonstellingen ‘Robert Mapplethorpe, een perfectionist’, ‘All you can Art 2’ en ‘Prince LOVE LIVE’. Hiervoor is wel een entreeticket nodig (Kunsthal Vrienden gratis, Museumkaart en Rotterdampas geldig). 

FUN FOR KIDS: THEATERTOUR

zondag 9 juli t/m zondag 13 augustus om 14.30 en 15.30 uur

Ontdek waarom een ‘luie trap’ lui is, de pilaren in de Kunsthal scheef staan en er een kameel op het dak staat! Theatermaker Camie Bonger neemt je tijdens Let’s go Sunday! mee op Theatertour door het iconische gebouw van Rem Koolhaas.

Deelname aan de theatertour is gratis op vertoon van een Kunsthal toegangsbewijs, aanmelden op de dag zelf bij de kassa van de Kunsthal.

INSTAPTOUR ROBERT MAPPLETHORPE

zondag 9 juli t/m zondag 13 augustus van 13.00 tot 13.45 uur

Verdiep je tijdens ‘Let’s go Sunday!’ in het spraakmakende werk van de wereldberoemde fotograaf Robert Mapplethorpe. De tentoonstelling biedt een indrukwekkend overzicht van zijn carrière, van de collages en polaroids eind jaren zestig en jaren zeventig tot de iconische beelden en meesterlijke composities die Mapplethorpe beroemd maakten.  

Deelname aan de instaptour kost 2,50 p.p. in combinatie met een Kunsthal toegangsbewijs (Museumkaart en Rotterdampas geldig). Reserveren voor de tour kan via het formulier onderaan deze pagina. 

Kunsthal Vrienden: Zomervoordeel

Word nu Kunsthal Vriend en ontvang tijdens Let’s go Sunday een gratis welkomstdrankje en deelname aan de Robert Mapplethorpe instaptour. Je geniet direct van vele voordelen, kijk op: 

‘Let's Go Sunday!’ is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op: www.rotterdamfestivals.nl

Programma Let's go Sunday

Zondag 9 juli om 14.00 uur

Swingende kick-off met Gerardo Rosales Band featuring trompettiste Maite Hontelé.

Zondag 16 juli om 14.00 uur

De warme klanken van soulzangeres Sarah-Jane gevolgd door Dr. Meraki, winnaar Music Matters Award en muziekambassadeur Rotterdam.

Zondag 23 juli om 14.00 uur

De sounds van DJ Jeff Solo, met vele Prince specials!

Zondag 30 juli om 14.00 uur

Soulartiest Jon Tarifa brengt, samen met zijn zeskoppige band, feel good music met internationale allure.

Zondag 6 augustus om 14.00 uur

Laat je meevoeren door de donderende en dwarrelende popliedjes van Roufaida.

Zondag 13 augustus om 14.00 uur

Diepe, soulvolle muziek van de Surinaamse singer/songwriter Jeangu Macrooy. Deze zomer een hit op North Sea Jazz en Lowlands, nu op Let’s go Sunday!

Kunsthal_Lets go Sunday_foto Desiree Schippers (42)2.jpg
Let's go Sunday! | Foto: Desiree Schippers
Jeff Solo.jpg
Jeff Solo
Kunsthal_Lets go Sunday_fotoMarcoDeSwart (79).JPG
Theatertour, Camie Bonger | Foto: Morco De Swart

Zie ook