vr 22 Okt
15:30 - 16:30
Fantaseer, roep en teken mee!

See you later, Illustrator!

Creatieve kinderen opgelet! Op vrijdagmiddag 22 oktober kun je samen met dichter Wessel Klootwijk en illustrator Yara Ruby een beeldverhaal maken, in de Kunsthal of vanuit je eigen kamer. Bedenk, fantaseer en teken mee. Dichter Wessel zorgt voor inspiratie en tekenaar Yara gaat aan de slag met jouw ideeën! Jij bepaalt welk verhaal het kunstwerk vertelt, roep en teken mee! Gebarentolk Mirjam is aanwezig zodat kinderen die doof of slechthorend zijn ook mee kunnen doen.

Download hier het eindresultaat!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Dichter Wessel begint met een verhaal en illustrator Yara gaat dit meteen tekenen. En terwijl de dichter vertelt en de illustrator tekent, mag jij ondertussen van alles verzinnen voor in het verhaal. De leukste, gekste, mooiste, vreemdste of griezeligste dingen. Je mag wat je verzint hardop roepen, en natuurlijk ook zelf tekenen. Het thema van deze editie is: tussen maan en oceaan. 

VOOR WIE? 

Jonge tekenaars in de dop (en hun ouders/grootouders/oppasouders…). 

WANNEER

Vrijdag 22 oktober van 15.30 uur tot ongeveer 16.30 uur. 

KOSTEN EN AANMELDEN

Deelname aan het event in de Kunsthal is € 5,00 euro per kind. Je krijgt hier ook een mooi See you later tekenboekje voor, je kunt alle tentoonstellingen zien en je kunt je tekening laten zien aan Yara en Wessel. Per kind mag één ouder/begeleider gratis mee. 
Deelname via de livestream op facebook is gratis. Ook dan kun je live reageren en meedoen!

Meld je nu aan

Bekijk hier de livestream terug:

See You Later, Illustrator 7 mei 2021 Low res 01 (65).jpg
Kinderen tijdens See you Later, Illustrator! Foto Marco De Swart
See You Later, Illustrator 7 mei 2021 Low res 01 (24).jpg
See you Later, Illustrator! Foto Marco De Swart

ZIE OOK