vr 7 Sep
21:00 - 02:00
Kunsthal X Operator

The Perfect Night

Op vrijdag 7 september slaan Kunsthal Rotterdam en Operator de handen ineen voor The Perfect Night. Na spraakmakende edities rondom fotograaf Robert Mapplethorpe en hyperrealistische sculpturen, beleef je op 7 september een nachtelijke ontmoeting met het werk van fashion iconen Viktor&Rolf. Je geniet van een live talk show tussen de haute couture, verrassende performances en een toffe afterparty in het Kunsthalcafé.

De tentoonstelling ‘Viktor&Rolf: Fashion Artists 25 Years’ vormt van 21.00 tot 23.30 uur de setting voor een speciale uitzending van het jonge Rotterdamse online radioplatform Operator. De radiomakers programmeren samen met de Kunsthal een avond met fashion, muziek, performances en bijzondere gasten. Fashion statements staan deze avond centraal. 

Host van de avond is Samira Ben Messaoud, presentator bij Operator. Een van de gasten die zij tijdens The Perfect Night interviewt is Janice Deul. Als creative consultant en mode-activist zet zij zich in voor een inclusievere modewereld. Ook het eigenzinnige modecollectief RECONSTRUCT is te gast. Met een onconventionele aanpak, rebellerend tegen de regels van het modesysteem, maken zij unisex-ontwerpen voor en door een nieuwe generatie.  

Tot 02.00 uur maak jij eigen fashion statement tijdens de afterparty in het Kunsthalcafé. DJ’s Joost van Bellen, Charmaine en Jeff Solo staan tijdens The Perfect Night garant voor de lekkerste muziek. Voor een extra dosis extravagance zal House of Vineyard je verrassen met performances.

 

KunsthalXOperator_The Perfect Night_11 mei 2018_Hyperrealisme_foto Bas Czerwinski_lowres(5).jpg
KunsthalXOperator, The Perfect Night. Foto: Bas Czerwinski
LR_VIP event ViktorandRolf zaterdag 26 mei_Kunsthal Rotterdam_foto Fred Ernst (88).jpg
Viktor&Rolf: Fahion Artists 25 Years Foto: Fred Ernst

TICKETS

15 euro regulier
10 euro CJP/student

KOOP NU JE TICKETS!

WANNEER

Vrijdagavond 7 september

DOORS OPEN

Inloop vanaf 20.30 uur

THE PERFECT NIGHT

Start programma 21.00 uur sharp, tot 23.30 uur, aansluitend feest tot 02.00 uur!

 

Zie ook