Het educatieve programma voor het voortgezet onderwijs en mbo is altijd aangepast op het actuele tentoonstellingsprogramma van de Kunsthal. Momenteel is het mogelijk om de tentoonstelling 'Calder Now' te bezoeken.

Met de Kijkwijzer (vanaf 12 jaar) bezoeken leerlingen de tentoonstelling 'Calder Now' over kunstenaar Alexander Calder en zijn invloed op tien hedendaagse kunstenaars. In de tentoonstelling ontdek je hoe Calder nu nog steeds inspireert en leer je meer over thema's als beweging, zwaartekracht, architectuur, lich en reflectie. Een inspirerend bezoek dat stimuleert om nóg beter te kijken, te luisteren, vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Lees hier meer over de tentoonstelling.

Vraag een bezoek aan

Rondleiding

Scholen bezoeken de tentoonstelling zelfstandig of samen met een van de gidsen van UrbanGuides. De kosten voor een rondleiding voor maximaal 15 leerlingen door de hoofdtentoonstelling bedragen 75 euro. Mocht het wenselijk zijn het schoolbezoek uit te breiden met een rondleiding, neem dan contact op met onze samenwerkingspartner UrbanGuides via +31 (0)10 43 31 628, of kijk op UrbanGuides.nl

06_2_Calder_Kunsthal_©Ossip.jpg
tentoonstelling Calder Now, Kunstal Rotterdam, © Ossip van Duivenbode
211120-FE0656-FredErnst-30cm.jpg
Tentoonstelling Calder Now, Kunsthal Rotterdam, foto Fred Ernst

Bekijk ook