10 december 2018

Kunsthal wint samen met Instituto Buena Bista (IBB) Curaçao de allereerste &Award met All you can Art, voor het betrekken en verbinden van mensen. Dat werd vandaag bekend gemaakt tijdens de conferentie Beeld&Storm.

All you can Art is een uniek samenwerkingsproject van de Kunsthal met kunstenaars David Bade, Tirzo Martha en het team van IBB en andere betrokken partners in de zorg en onderwijs, zoals Stichting Laurens, Antesgroep en het Zuiderparkcollege. AYCA is een atelier, tentoonstelling en Summerschool ineen waarbij iedereen, maar dan ook écht iedereen de kans krijgt om mee te doen, samen kunst te maken, te leren en te ontdekken.

Deze award, met een prijs van 25.000, is een fantastische opsteker voor All you can Art 2019, waarbij de Kunsthal en IBB weer samen met alle partners, Rotterdam en de rest van Nederland wil inspireren door samen kunst te maken op locatie en in het mobiele atelier. We zijn ontzettend blij met deze &Award en waardering voor All you can Art, dat al drie edities zowel in als buiten de Kunsthal heeft plaatsgevonden, als tentoonstelling, Summerschool en open atelier.

&Award

&Award is een nieuw in het leven geroepen prijs voor een bijzonder project dat cultuur, creativiteit en diversiteit met elkaar weet te verbinden. De  andere genomineerden waren Woiski vs. Woiski van Orkater & Bijlmer Parktheater en Van Gogh Verbindt van het Van Gogh museum.

De &Award wordt mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie, Fonds Podiumkunsten, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Mondriaan Fonds, Nederlands Filmfonds en het Nederlands Letterenfonds, VSB Fonds en het ministerie van OCW.

Download

Beeld Kunsthal winnaar &Award, foto Tetsuro Miyazaki.jpg
Foto: Tetsuro Miyazaki

All you can Art

Bekijk ook

Welkom
Een bezoek aan de Kunsthal begint met een starttijd
Boek hier je starttijd