zo 30 Jul
14:00 - 17:00
Soulartiest Jon Tarifa

LET’S GO SUNDAY!

Geniet deze zomer zes zondagen - in de Kunsthal en het Museumpark - van live muziek en DJ’s, dans & theater en food & drinks tijdens LET’S GO SUNDAY!

Swing op zondag 30 juli mee met de internationale soulartiest Jon Tarifa. Samen met zijn zeskoppige band, bestaande uit zes verschillende nationaliteiten, maakt Jon echte feel good muziek; catchy hiphop met melodieuze raps en invloeden van funk, soul en jazz. Vorig jaar was deze in Den Haag wonende Albanees wereldnieuws met zijn single 'Don't Go', die werd gebruikt onder een Obama tribute video.

Een kaartje voor dit optreden is niet nodig, dus trek je dansschoenen aan en dans mee. De dansers van Salsability Club helpen je een handje. Ben je uitgedanst, maak je culturele uitstapje dan compleet en bekijk een van de tentoonstellingen in de Kunsthal: ‘Robert Mapplethorpe, een perfectionist’, ‘All you can Art 2’ en ‘Prince LOVE LIVE’. Hiervoor is wel een entreeticket nodig (Kunsthal Vrienden gratis, Museumkaart en Rotterdampas geldig). 

FUN FOR KIDS: THEATERTOUR

zondag 9 juli t/m zondag 13 augustus om 14.30 en 15.30 uur

Ontdek waarom een ‘luie trap’ lui is, de pilaren in de Kunsthal scheef staan en er een kameel op het dak staat! Theatermaker Camie Bonger neemt je tijdens Let’s go Sunday! mee op Theatertour door het iconische gebouw van Rem Koolhaas.

Deelname aan de theatertour is gratis op vertoon van een Kunsthal toegangsbewijs, aanmelden op de dag zelf bij de kassa van de Kunsthal.

INSTAPTOUR ROBERT MAPPLETHORPE

zondag 9 juli t/m zondag 13 augustus van 13.00 tot 13.45 uur

Verdiep je tijdens ‘Let’s go Sunday!’ in het spraakmakende werk van de wereldberoemde fotograaf Robert Mapplethorpe. De tentoonstelling biedt een indrukwekkend overzicht van zijn carrière, van de collages en polaroids eind jaren zestig en jaren zeventig tot de iconische beelden en meesterlijke composities die Mapplethorpe beroemd maakten.  

Deelname aan de instaptour kost 2,50 p.p. in combinatie met een Kunsthal toegangsbewijs (Museumkaart en Rotterdampas geldig). Reserveren voor de tour kan via het formulier onderaan deze pagina. 

Kunsthal Vrienden: Zomervoordeel

Word nu Kunsthal Vriend en ontvang tijdens Let’s go Sunday een gratis welkomstdrankje en deelname aan de Robert Mapplethorpe instaptour. Je geniet direct van vele voordelen, kijk op: 

‘Let's Go Sunday!’ is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op: www.rotterdamfestivals.nl

Programma Let's go Sunday

Zondag 9 juli om 14.00 uur

Swingende kick-off met Gerardo Rosales Band featuring trompettiste Maite Hontelé.

Zondag 16 juli om 14.00 uur

De warme klanken van soulzangeres Sarah-Jane gevolgd door Dr. Meraki, winnaar Music Matters Award en muziekambassadeur Rotterdam.

Zondag 23 juli om 14.00 uur

De sounds van DJ Jeff Solo, met vele Prince specials!

Zondag 30 juli om 14.00 uur

Soulartiest Jon Tarifa brengt, samen met zijn zeskoppige band, feel good music met internationale allure.

Zondag 6 augustus om 14.00 uur

Laat je meevoeren door de donderende en dwarrelende popliedjes van Roufaida.

Zondag 13 augustus om 14.00 uur

Diepe, soulvolle muziek van de Surinaamse singer/songwriter Jeangu Macrooy. Deze zomer een hit op North Sea Jazz en Lowlands, nu op Let’s go Sunday!

Jon Tarifa 2016-128.jpg
Jon Tarifa
Kunsthal_Lets go Sunday_fotoMarcoDeSwart HR (59).JPG
Let's go Sunday! | Foto: Marco De Swart
Kunsthal_Lets go Sunday_fotoMarcoDeSwart HR (78).JPG
Theatertour, Camie Bonger | Foto: Marco De Swart

Zie ook