Dubbelklik om te bewerken
Aanraken om te wijzigen

Bereid de leerlingen voor op het bezoek. Neem de huisregels door en vertel wat ze kunnen verwachten. Kijkwijzers, speurtochten en lesbrieven kunt u vinden op onze onderwijs pagina. Een goede introductie draagt bij aan een waardevol bezoek!

 1. U kunt een schoolbezoek contant betalen, met PIN, creditcard of de Cultuurkaart.
 2. Als u met de Cultuurkaart wilt betalen, vul dan het kaartnummer in op het aanmeldformulier.
 3. Leerlingen t/m 17 jaar hebben GRATIS entree. Docenten en begeleiders betalen het volle tarief, tenzij zij betalen met een kortingskaart of Cultuurkaart.
 4. Op betalingen met de Cultuurkaart wordt geen restitutie verstrekt (bijv. als minder leerlingen meekomen dan gepland).
 5. Mocht uw groep op de dag van het bezoek vertraagd of verhinderd zijn, laat dat ons dan zo snel mogelijk weten via 010 – 44 00 300 (of via 010 44 00 365 buiten openingstijden).
 6. De maximale groepsgrootte is 50 leerlingen.
 7. Per 10 leerlingen moet er minimaal één begeleider zijn die de groep actief begeleidt. Zorg bij groepen met leerlingen die meer aandacht vragen, voor meer begeleiders.
 8. Begeleiders blijven in de buurt van de leerlingen om vragen te beantwoorden en er op toe te zien dat het bezoek goed verloopt.
 9. Telefoneer alstublieft niet in de tentoonstellingszalen en zet het geluid van mobiele telefoons uit.
 10. Fotograferen (met een smartphone) mag onder voorwaarden die te vinden zijn op onze website (kijk bij Huisregels en Fotografie).
 11. We rekenen er op dat de leerlingen zich gedragen tijdens het bezoek, dus niet rennen, schreeuwen, voorwerpen aanraken of er heel dichtbij gaan staan.
 12. Eten en drinken is niet toegestaan in de tentoonstellingshallen en Kunsthalcafé
 13. De Kunsthal verstrekt klemborden die gebruikt kunnen worden als onderlegger om op te schrijven. Deze worden verstrekt bij aankomst van de groep.
 14. Volg de aanwijzingen door het personeel van de Kunsthal op.  

Voor inhoudelijke vragen over uw bezoek kunt u contact opnemen met de afdeling Educatie en Publiek op telefoonnummer 010 44 00 302 of via educatie@kunsthal.nl

Wilt u uw klas aanmelden voor een bezoek aan de Kunsthal?

Kijk op de pagina van de desbetreffende onderwijsvorm voor de mogelijkheden en het aanmeldformulier: